Shop Mobile More Submit  Join Login
Hello! A fost creata pagina de Facebook www.facebook.com/Bacauphotogra… unde vom incerca sa postam in continuare fotografii realizate de noi, sa schimbam pareri si impresii, deci cine doreste sa participe si sa contribuie, o poate face acum si pe aceasta pagina. O zi frumoasa!
Cu mare placere am observat un articol pe blogul inimabacaului.ro, in care se vorbeste despre grupul nostru www.inimabacaului.ro/2011/06/b… . Nu pot pe aceasta cale decat sa ii multumesc lui George, pentru postarea articolului si pentru incurajarea activitatii ce o desfasuram in aceasta comunitate virtuala.
M-am decis sa reintroduc optiunea de blog pentru a mai comunica intre noi si chiar va invit sa participati cu orice parere, sugestie despre grup, activitate, printr-un reply.
        In primul rand va multumesc pentru faptul ca postati lucrarile voastre, si participati activ.
        Mi-am spus ca ar fi o idee buna sa incurajam sau sa dam sfaturi celor care posteaza. Pentru ca, practic, cine posteaza, ma gandesc ca o face si pentru a primi o parere de la ceilalti, chiar daca este sub forma unei aprobari sau a unei critici. De ce sa nu apreciem daca o poza este atat tehnic cat si artistic placuta, sau din contra, daca este "arsa" sau gresit incadrata, comentand-o.
         Va multumesc pentru colaborare, spor in continuare!

Recent Journal Entries

Journal Writers